top of page

Grupo de Estudantes

Público·49 membros

Літва Да 19 Беларусь Да 19 анлайн 21 лістапада 2023

YouTube YouTube · Перакласці гэту старонку 1:38 YouTube Белорусская федерация футбола 15 ліс 2020 г. 15 ліс 2020 г.

і дапоўніць фонд Браслаўскага земскага суда, частка якога пераважна за XVII ст. знаходзіцца на захаванні ў НГА Беларусі. Звесткі, якія яны ўтрымліваюць, паслужаць асновай для навуковых і краязнаўчых даследаванняў. У хуткім часе лічбавыя копіі кніг будуць даступны даследчыкам у чытальнай зале архіва. Інфармацыя аб выданні 18 выпуска штогадовага зборніка "Архіварыус" Нацыянальным гістарычным архівам Беларусі выпушчаны васямнаццаты выпуск штогадовага зборніка «Архіварыус». На яго старонках убачылі свет 24 артыкулы, прысвечаныя разнастайным пытанням гісторыі, архівазнаўства, крыніцазнаўства і генеалогіі, апублікаваны тэксты і агляды некаторых гістарычных дакументаў з айчынных і замежных архіўных сховішчаў, а таксама гістарыяграфічныя працы і рэцэнзіі на навуковыя выданні. Зборнік прызначаны для гісторыкаў, генеалогаў, краязнаўцаў, спецыялістаў архіўнай галіны і ўсіх аматараў айчыннай гісторыі. На жаль, сотні тысяч беларусаў вымушана пакінулі дом. Але таксама сотні тысяч беларусаў узмацнілі дыяспару. Як бы нам ні хацелася спачатку адмаўляць гэтае слова, у звыклым разуменні мы ўсе сталі эмігрантамі. Але тыя, хто нам супрацьстаіць, страцілі ход часу – яны думалі, што зараз, як і сто гадоў таму, фізічны ад’езд роўны знікненню чалавека і немагчымасці працягваць барацьбу. Але вось мы з вамі тут, і бліжэйшыя суткі будзем абмяркоўваць, як яшчэ можам быць карыснымі нашай краіне і наблізіць момант, калі зможам вярнуцца дадому. Вялікія і маленькія ідэі, глабальныя і хуткія праекты – важна ўсё, што здольна адказаць на тыя чатыры пытанні, якія я называла. Ад кожнага з нас залежыць больш, чым мы думаем. Я сапраўды веру, што ў нашых сілах захоўваць энергію і дзяліцца ёю з тымі, хто ў Беларусі. Веру, што невялікімі, але паслядоўнымі, крокамі мы зможам вызваліць зняволеных і зрабіць так, каб мы маглі вярнуцца на радзіму. Напрыканцы раскажу вам пра яшчэ адно паведамленне, якое атрымала літаральна ўчора ўвечары. Адзін беларус напісаў мне, што ён, яго жонка і ўсё грамадства глухіх вельмі падтрымліваюць усіх нас, і просяць, каб у свае відэа мы дадавалі субтытры – бо ім вельмі хочацца разумець, пра што ўсе мы гаворым з імі. Я думаю, гэта добры прыклад, што заўсёды ёсць тое, чаго мы яшчэ не зрабілі, не паспрабавалі і да чаго пакуль не прыйшлі. Delfi RU: Ведущий новостной портал в Литве на русском 6 гадзін таму — 19:07. Полиция занялась недисциплинированными водителями: предлагают Беларусь · Двууголка Наполеона ушла с молотка в Париже за 1,9 млн евро. В мире ... Беларусь Гётэ-Інстытут у Беларусі зачынены з 2021 года і да далейшага паведамлення. Нашы праграмы і прапановы працягваюць існаваць у рэжыме анлайн і даступныя ва ўсім ... Белоруссия 19 сентября 1991 года в связи с распадом СССР и образованием суверенного государства новым названием стало «Республика Беларусь». В начале XX века во время ... Литва 25.02.2021 COVID-19 – о заполнении онлайн-формы для целей транзита по территории Литвы Очереди в пунктах пропуска через границу Республики Беларусь. Турцыя Да 19 Беларусь Да 19 глядзець 18 лістапада 2023 Турцыя Да 19 Беларусь Да 19 глядзець 18 лістапада 2023 Турцыя падала заяўку на правядзенне Еўра-2028 або Еўра-2032 Усе навіны белфутбола без VPN зручна ... Пачула, што мучыць сумленных міліцыянтаў і, здаецца, нават трохі зразумела, як думаюць айцішнікі. Мне вельмі шкада, што гадамі мы не бачылі адно аднаго, жылі кожны ў сваім маленькім свеце. Але я ганаруся тым, што стала сведкай гістарычнага моманту, калі гэта змянілася і мы пачалі адчуваць сябе часткай цэлага народа. Як і ва ўсёй Беларусі, у гэтай зале цяпер ёсць вельмі розныя людзі. Хтосьці пераехаў вельмі даўно, а хтосьці спешна пакідаў краіну з-за крымінальнага пераследу зусім нядаўна. Хтосьці гадамі ўдзельнічае ў руху дыяспары, а хтосьці пачаў чытаць навіны палітыкі, як і я, толькі ў 2020-м. Пасля мяне будзе выступаць Івонка Сурвіла – чалавек, які дзесяцігоддзямі не губляе сувязь з Беларуссю, дапамагае ёй і вітае на гэтым шляху новыя пакаленні. І я думаю, што нашыя адрозненні – гэта не перашкода, а сіла. Менавіта палітра нашых розных гісторый і лёсаў зрабіла так, што нарэшце беларусы ў любым пункце свету адчуваюць сябе беларусамі і хочуць дапамагчы Радзіме. у Нацыянальнай бібліятэцы Беларусі ў онлайн-фармаце адбыўся навукова-практычны семінар «ІМЁНЫ, ПРОЗВІШЧЫ, МЯНУШКІ: ШТО ГАВОРАЦЬ ГЕНЕАЛАГІЧНЫЯ КРЫНІЦЫ? », суарганізатарам якога выступіў Нацыянальны гістарычны архіў Беларусі. Аб сустрэчы з групай валанцёраў 19 красавіка 2021 г. у Нацыянальным гістарычным архіве Беларусі адбылася сустрэча кіраўніцтва архіва з групай валанцёраў па індэксацыі вопісаў фондаў. Аб правядзенні навукова-практычнага круглага стала ў онлайн-фармаце 12 красавіка 2021 г. Інфармацыя аб выданні ілюстраванага зборніка дакументаў «Абрысы розныя»: чарцяжы і малюнкі гетмана Януша Радзівіла» Нацыянальным гістарычным архівам Беларусі выпушчана ў свет кніга «Абрысы розныя»: малюнкі і чарцяжы гетмана Януша Радзівіла». Кніга ўтрымлівае каштоўныя звесткі пра адну з самых знакавых і супярэчлівых асоб беларускай гісторыі XVII ст. – Януша Радзівіла, якому выпала быць гетманам Вялікага Княства Літоўскага ў адзін з найбольш складаных перыядаў яго гісторыі, напоўнены бясконцымі паўстаннямі і войнамі. SITKA Collection 11 гадзін таму — Мой Футбол приглашает на просмотр противостояния между командами Литва U-19 и Беларусь U-19. Беларусь до 19 смотреть онлайн трансляцию 21.11.2023 праз 8 гадзін ... 8 Week Challenge | OneLife Coaching 11 гадзін таму — [СЁННЯ##]] Літва Да 19 Беларусь Да 19 глядзець анлайн 21 лістапада 2023 19:07. Полиция занялась недисциплинированными водителями: предлагают ... Літва, № XIX (19) - Belarusian Internet Library Kamunikat.org № XIX (19). Publication Date: 2005-01. Editor: Стральцоў-Карвацкі Аляксандар Я. Copyright © 2008 by Літва. Book Collection: KAMUNIKAT — this site (online ... Уся гэтая канферэнцыя створаная для таго, каб мы з вамі даведаліся адно аднаго бліжэй, пазнаёміліся з усімі праектамі і планамі і зрабілі нашу працу больш эфектыўнай і сістэмнай. На мой погляд, галоўныя пытанні, якія перад намі стаяць – гэта: 1. Як узмацніць дапамогу беларусам і ініцыятывам унутры краіны і зрабіць яе рэгулярнай? 2. Як пашырыць эканамічны ціск на рэжым? 3. Якімі спосабамі ўтрымліваць Беларусь на парадку дня? 4. Як нам з вамі каардынаваць сваю працу, каб дыяспара, палітычныя сілы і ініцыятывы былі ў пастаянным кантакце, дапамагалі і ўзмацнялі адна адну? Я ведаю, што мы перайшлі ў фазу зацяжнога супрацьстаяння – фактычна гэта барацьба на знос. І разумею, што многія стаміліся і зараз даволі складана прыдумляць новыя фарматы работы, новыя ідэі, як дастукацца да міжнародных партнёраў або перадаць дапамогу ў Беларусь. Але мы ёсць адно ў аднаго. Літвіны-беларусы... дарэчы) на калбе ў 19 веку ў Расейскай Імпэрыі для нашай Пагоні - значыцца герб Рэспубліцы Беларусь (Літва) ДРЫСА (з 1962 ВЕРХНЯДЗЬВІНСК) Віцебская Літва Да 19 Беларусь Да 19 глядзець 21 лістапада 2023 9 гадзін таму — Літва Да 19 Беларусь Да 19 глядзець анлайн 21.11.2023 2 гадзіны таму — — Літва — гэта Беларусь ментальна, толькі мовы розныя. Мне, бывае ... Радыё Рацыя 19 гадзін таму — Палеская летуценніца. 19 гадзін таму. 20 лістапада спаўняецца 75 гадоў таленавітай беларускай паэтцы Яўгеніі Янішчыц (1948-1988). Эўразьвяз 19:30, 02 лістапад 2023. «Беларусам паабяцалі не канфіскоўваць Беларусы на сьвяткаваньні Дня аднаўленьня незалежнасьці Літвы, Вільня, 11 траўня 2023. Літва адправіла ў Беларусь гуманітарку для барацьбы з Polskie Radio Беларуская Служба Беларусь. Літва адправіла ў Беларусь гуманітарку для барацьбы з COVID-19. 08.07.2020 12:02. Гэта рэакцыя на просьбу ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

Página do Grupo: Groups_SingleGroup

Receba notícias

Obrigado pelo envio!

©2021 por IEEA - Instituto Empresarial de Estudos Aplicados. Orgulhosamente criado com Wix.com

bottom of page