top of page

Grupo de Estudantes

Público·40 membros

(SHIKO ONLINE!!) Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023

7 orë më parë — Edhe ndaj Bjellorusinë, Kosova do të ketë mungesa të rëndësishme në ... 2022. All Rights Reserved Privacy Policy.

Kosova U-17 barazon me Bjellorusinë në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin EvropianSport September 27, 2021 - 20:24 DETAJET Kosova në konkurrencën e femrave në futboll ka marrë një tjetër rezultat pozitiv, në ndeshjet kualifikuese për Kampionatin Evropian 2022 për U17. Vashat dardane në ndeshjen e dytë kualifikuese kanë barazuar me Bjellorusinë me rezultat prej 1:1. Për, Kosovën në këtë ndeshje ka shënuar Rinesa Alija në minutën e 71′, derisa me këtë gol ka barazuar edhe rezultatin pasi të parët në epërsi kaluan vashat e Bjellorusisë në minutën e 8-të Hanna Siniauskaya. Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/20 15 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/2023 Online 3 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV ... Kështu që kemi bërë mirë gjatë kësaj periudhe”. Tekniku slloven ka thënë se nuk ka aspak presion por ka kënaqësi si selektor i Kosovës, pasi gjithmonë ndihet mirë duke e drejtuar ekipin. Ka thënë se asnjëherë nuk është ankuar kur ka pasur mungesa të rëndësishme, por gjithmonë është munduar të gjejë zgjidhje. Sipas tij, kombinimi i lojtarëve të vjetër me ata të rinjtë është shumë i mirë dhe kjo është gjëja më e rëndësishme. Përkundër mungesave, Gliha tha se prej lojtarëve që do t’i ketë në dispozicion pret të japin gjithçka nga vetja, pasi synimi është që ky cikël eliminator të mbyllet në mënyrën më të mirë të mundshme. Kosova U20 Pjesëmarrëse në Kampionatin Evropian, Divizioni B, Gjeorgji, Grupi B, 15-24 korrik 2022 Bjellorusia - Kosova, 101 : 60. Kosova - Hungaria, 46 : 92. Sllovakia ... Kosova Bjellorusia 2022 21/11/2023 - Global Crisis Response 9 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/20 2 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 12 ... Kosova mundet nga Bjellorusia 10 minutat e fundit ishin formale dhe Bjellorusia triumfoi në fund 101:60. Te Kosova u dalluan Mirlind Zekaj dhe Rron Thaçi me nga 16 pikë dhe Fatlind Shoshaj ... Kosova luan ndeshjen e fundit kualifikuese 7 orë më parë — Edhe ndaj Bjellorusinë, Kosova do të ketë mungesa të rëndësishme në 2022. All Rights Reserved Privacy Policy. Kosova sot përfundon një tjetër cikël kualifikuesSelektori i Kosovës, Primozh Gliha, nuk po mendon për të ardhmen e tij te “Dardanët”. Gjithë fokusin thotë se e ka te përballja me Përfaqësuesen e Bjellorusisë. Por, nëse mbetet selektor i Kosovës edhe pas këtij cikli kualifikues, Gliha tha se nuk do të ndryshonte asgjë. Slloveni Gliha foli të hënën në konferencë për shtyp, një ditë para ndeshjes me Bjellorusinë. Dueli mes Kosovës dhe Bjellorusisë zhvillohet të martën prej orës 20:45 në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë. Vashat dardane me këtë barazim ndodhen ende në vendin e parë me 4 pikë të grumbulluara, aq sa ka edhe Bjellorusia por që golaverazhi qëndron në të mirën e shpresave tona 14:1. Ndeshjen e fundit Kosova U17 do të përballet me Luksemburgun, ku me një fitore eventuale do të kualfikohen si bartëse e Grupi 1 të Ligës B. Nuk do të ndryshoja asgjë, është e rëndësishme vetëm të zbatohen rregullat, pasi për mua luan gjithmonë më i miri dhe jo emrat. Ka rëndësi cilësia e futbollistëve dhe këtë e kemi dëshmuar”, “Në fakt asnjëherë nuk kam pasur dyshime për cilësinë e futbollistëve të Superligës, por është e qartë që ritmi i lojës nuk ka qenë i kënaqshëm në ligën tonë. Nuk është keq që kemi barazuar dy herë me Zvicrën, kemi mposhtur Izraelin e Andorrën, ndërsa më herët nuk kishte as fitore ndaj Andorrës. Kosova me objektiv të qartë ndaj Bjellorusisë Kosova është mysafire e Bjellorusisë për ndeshjen e katërt të fazës kualifikuese për 'Euro 2024' në kuadër të Grupit I. Reklama. Për shkak të sanksioneve, ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
Página do Grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page