top of page

Grupo de Estudantes

Público·49 membros

Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023

4 ditë më parë — [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim ... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i ...

Në një intervistë për “Albanian Daily News“, ish-kryediplomatja kroate ka thënë se Asociacioni i Komunave me shumicë serbe assesi “nuk mund të jetë një shtet paralel”, dhe ka shtuar se Kosovës duhet t’i jepet statusi i vendit kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian, sepse sipas saj, kjo do të kontribuonte në sigurinë dhe stabilitetin rajonal. Ish-shefja e diplomacisë kroate ka konsideruar se mbi tryezën e negociatave lidhur me Asociacionin e Komunave me shumicë serbe në Kosovë janë dy zgjidhje: modeli i Këshillit të Përbashkët të Komunave Serbe në Kroaci dhe Republika Sërpska – entiteti serb në Bosnjë-Hercegovinë – teksa edhe dha arsyet pse “modeli kroat” është zgjidhja më e mirë për Kosovën. Ishujt Faroe vlejnë 3. Gjithashtu, janë vendosur kontakte dhe po bashkëpunohet dhe me personelin e shërbimit të sigurisë të ekipit të futbollit të Ishujve Faroe, në funksion të rritjes së standardeve të sigurisë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare. Për mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, si dhe për të lehtësuar qarkullimin e automjeteve në qytetin e Tiranës, gjatë datës 20 nëntor 2023, nga ora 15:00, deri në përfundim të ndeshjes, nga Policia e Shtetit, në bashkëpunim me bashkinë e Tiranës, do të aplikohen kufizime të qarkullimit të mjeteve në disa akse rrugore në afërsi të stadiumit. Shqipëri – Ishujt Faroe/ Policia zbulon planin e masave: Rrugët që do të bllokohen që në orën 15:00Policia e Tiranës ka marrë masa për mbarëvajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë zhvillimit të ndeshjes Shqipëri- Ishuj Faroe që do të luhet mbrëmjen e nesërme në stadiumin “Air Albania”. Zotit Finer i bëri komentet për rrjetin televiziv CBS. Ai tha se Uashingtoni “ua ka përcjellë drejtpërdrejt dhe do t’ua përcjellë”, zyrtarëve izraelitë këtë qëndrim. Grupi militant i Hamasit mori rreth 240 persona peng gjatë sulmit të përgjakshëm të 7 tetorit, sulm që u bë shkak që Izraeli të rrethonte Gazën dhe të sulmonte territorin palestinez. Portugalia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Sh 5 ditë më parë — drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Ishujt Faroe U17... [[[SPORTI!]**]] Kosova Izraeli shiko live 12.11.2023 - Irish Dance 12 nën 2023 — ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]... -Advertisement- Ballafaqimin mes Kosovës dhe Jordanisë mund ta ... Në zbatim të planit të masave, punonjësit e Policisë së Shtetit do të ushtrojnë kontroll të imtësishëm ndaj tifozëve, para futjes në stadium, me qëllim parandalimin e futjes në stadium, të banderolave me përmbajtje raciste, të fishekzjarrëve, flakadanëve, lëndëve piroteknike, monedhave metalike, çadrave, çakmakëve, karikuesve të celularëve, mjeteve/produkteve për përdorim kozmetik dhe sendeve të tjera të forta, të rrezikshme për jetën dhe shëndetin e pjesëmarrësve. Kosova Bjellorusia 2022 21.11.2023 Shikoni drejtpërdrejt 6 orë më parë — 16 maj 2022 — Qeveria e Kosovës përforcoi të hënën sanksionet ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë për shkak të agresionit rus në Ukrainë. (Shikoni drejtpërdrejt-) Rumania Kosova shiko live 12 shtato 12 sht 2023 — Bjellorusia Kosova shiko live 19 qershor 2023 rust aim training server 2022 indian mega (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Kosova. Kështu që ... Me gjasë në atë ndeshje Shqipëria do të festojë kualifikimin për herë të dytë në Europian. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09. 11. 2023 9 nën 2023 — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Migrimi legal dhe i parregullt Maqedonia e Veriut është në... ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 0 ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]] Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. Ligji-nr. Turkey U21 vs Poland U21 ... “Modeli funksionon. Kjo i ka mundësuar Kroacisë të anëtarësohet në NATO dhe BE dhe absolutisht nuk po e prish funksionimin e shtetit kroat” – ka thënë Pusiç. “Asociacioni i Komunave me shumicë serbe nuk mund të jetë një strehë e sigurt për milicitë e armatosura rëndë e të përdorura nga fuqitë e huaja për destabilizimin e përhershëm të shtetit, por një garanci shtesë për mbrojtjen e të drejtave të pakicave etnike për vetëqeverisjen lokale”, ka shtuar ndër të tjera ish-kryediplomatja kroate. Ajo ka folur edhe për dallimet ndërmjet kryeministrin Albin Kurti dhe presidentit serb Aleksandër Vuçiç. [TRANSMETIM>>>] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 1 ditë më parë — [TRANSMETIM>>>] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20/11/2023 10 sht 2023 — (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 ... 48 milionë euro, Shqipëria favorite, fitorja është detyrimNdaj Moldavisë 3 pikët ishin jetike, por Shqipëria jo vetëm që doli me pikë të plota, por shfaqi dhe një futboll tërheqës, një futboll sulmues, duke dominuar kundërshtarin në çdo aspekt. Sigurisht, Moldavia nuk është testi real për kuqezinjtë, por presioni ishte i madh pasi çdo përfundim tjetër do të ishte një zhgënjim. 2nd Annual Gala-Lights of HOPE! Group 3 ditë më parë — [SHIKONI DREJTPËRDREJT<<] Ukraina U19 Kosova U19 drejtpërdrejt live 18.11.2023 Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 ... [[[SHIKONI DREJTPËRDREJT*]]] Irlanda U19 Shqipëria 6 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 9 në [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Finlanda U21 ... Në dy ndeshje në këtë grup, Ishujt Farore kanë arritur të marrin një pikë përballë Moldavisë. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet 2023 — Kosova në lindje, dhe Shqipëria në jug. Kryeqyteti Finlanda U21 Shqipëria U21... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17/11/2023 Në këtë tu 3 ditë më parë — Në këtë turne përveç Shqipërisë së kësaj grupmoshe marrin pjesë edhe Moldavia [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt... Kreu | Radio Televizioni Shqiptar 19 orë më parë — Shqipëria zhvillon nesër ndeshjen e fundit të fushatës së eliminatoreve për Euro 2024 përballë Ishujve Faroe. Për të. [SHIKONI*] Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 11 tet 2023 — 2022 12:48 Kosova tashmë ka mësuar kundërshtarët ata janë Zvicra, Izraelin, Rumania, Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupi. Zvicra Kosova drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 Transmeto 2 ditë më parë — Kosova Kosova U17 barazon ndaj Maqedonis] Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Ishujt Faroe U17 Kosova U17... Zyrtari amerikan: Izraeli të mbrojë civilët në jug të GazësIzraeli nuk duhet të nisë operacionet ushtarake kundër Hamasit në jug të Gazës derisa të merret në konsideratë siguria e civilëve palestinezë që po largohen, tha të dielën zëvendës këshilltari për sigurinë kombëtare në Shtëpinë e Bardhë, Jon Finer. (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q ... Zvicra Kosova drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 Futbolli 6 3 ditë më parë — 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

Página do Grupo: Groups_SingleGroup

Receba notícias

Obrigado pelo envio!

©2021 por IEEA - Instituto Empresarial de Estudos Aplicados. Orgulhosamente criado com Wix.com

bottom of page